Een Plaats In Jou

Annemarie Korn, lief mens, 6 steps coach, mede/oprichtster van Centrum Kies Opnieuw i.o. en begenadigd muzikante, en ik hebben op 25 mei (2013) een mini-versie van de derde cd ‘Een Plaats In Jou’ opgenomen.

Annemarie heeft enige jaren gleden een aantal teksten uit De Cursus op -meestal bestaande- muziek gezet. Tijdens mijn eerste samenzang-activiteiten, zoals voorafgaande aan een MIC-lezing in Amersfoort, of tijdens workshops van Koos & Doris Janson, heb ik er een aantal met de aanwezigen gezongen. ‘Geest Ben Ik’, heel vrolijk getoonzet op de wijze van ‘Harmony’, bijvoorbeeld.

Een mini-versie van de volgende cd was een cadeautje voor mijn zus Rita. Zij is, net als ik, al jaren op zoek naar vrijheid van oordelen en naar geluk in het geloof. Wij inspireren elkaar en houden elkaar scherp in het streven de verleidingen om het scenario van het ego te volgen op te geven.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>